Anno 2019 hebben we steeds slimmere en geavanceerde producten. Een slimme auto, kunstmatige intelligentie, slimme technologieën en noem maar op. Hoe interessant en mooi zou het zijn als je vanaf afstand kan zien wie bij jou heeft aangebeld. In dit artikel vertel ik stapsgewijs waarom een moderne deurbel best handig kan zijn!

Het biedt gemak

Ben je lang aan het reizen voor je werk of privéleven waardoor je niet vaak thuis kan zijn? Dat is geen enkel probleem. De ring video deurbel biedt de mogelijkheid om op afstand met je bezoeker te praten dankzij de ingebouwde speaker en microfoon.

Als iemand aanbelt, dan krijg je een melding op je telefoon. De deurbel is gesynchroniseerd met de applicatie – die je moet downloaden op je smartphone- en met één klik kan je zien wie er voor de deur staat.

 

Voel je nu veiliger

Het aansluiten van een slimme bel kent meerdere voordelen. Je voelt je nu veiliger omdat je vanaf een afstand kan zien wie er voor de deur staat. Tevens heeft de bel een speciale functie. Deze functie biedt sensorische mogelijkheden aan. Dit houdt in dat de bel kan bepalen – dankzij bewegende sensoren- wie er allemaal in de buurt komt bij je voordeur. Dankzij de sensoren is het makkelijker in te schatten hoeveel personen er daadwerkelijk aan de deur zijn. Als iemand ’s avonds aanbelt en je ziet maar een persoon, dan kan je dat ook daadwerkelijk controleren met de sensorische functie.

Iets besteld en niet thuis?

Je hebt iets besteld, maar de bezorger kan alleen vroeg in de middag het product leveren. Precies op dat moment ben jij aan het werken. Als er sprake is van dit punt, dan kan je makkelijk met de bezorger communiceren dat hij het pakketje bij de buurvrouw op nummer 15 kan afleveren.

Altijd en overal controle

Stel je bent in het buitenland voor werk of gewoon voor vakantie. Dan wil je nog altijd met een goed gevoel je werk willen uitvoeren. Dankzij deze geavanceerde deurbel heb je vanaf nu meer controle. Als je iets verdachts ziet, dat kan je gelijk je buren benaderen, zodat zij de politie meer kunnen inlichten over de verdachte zaken.

Vond je het artikel interessant? Klik hier en lees de vorige artikelen!